15 de septiembre de 2011

Nou curs, nou blog

Hui es dijous, 15 de febrer. Hem començat ja la primera classe d'informàtica de 2n de batxillerat. Actualitze el blog per a possar punt i final al primer curs i donar una primera pàgina al nou curs.


Hui, per començar, Ricardo ens ha explicat com utilitzar el DropBox, un PenDrive virtual. Aquesta feina està explicada al blog del col·legi: http://salesianasinformatica.blogspot.com/
M'he creat una sessió a DropBox al link https://www.dropbox.com/referrals/NTYzMDU3Njk?src=global9 i l'he instalat a l'ordinador de classe per conèixer el programa i saber com funciona.
He cercat informació del DropBox a internet i he trobat que el Dropbox és un servei d'allotjament d'arxius en el núvol (internet). El servei permet als usuaris emmagatzemar i sincronitzar arxius en línia i entre ordinadors i compartir arxius i carpetes amb altres.


Per altra banda, hem recordat les condicions del blog, que es troben al blog del col·legi, a setembre del passat any. Són:
Sn: Blog
En la columna de la derecha o izquierda, hay que colocar los datos personales, archivos del blog y etiquetas.
El número de entradas por página web tiene que ser el máximo (50).
El titulo del blog será informática 2º bachiller y el subtitulo nuestro nombre ( si el diseño del blog solo deja titulo, será informática 2º bachiller punto nuestro nombre).




Amb açò finalitze per hui. Ara actualitzaré l'estètica del blog per a acabar emb el canvi i el pròxim dia ho contaré tot.

No hay comentarios:

Publicar un comentario