10 de noviembre de 2011

Gravetat Satèlits

Hui quasi hem acavat ja el treball en grup de Gravetat de Satèlits. Ens esta quedant prou bé i estic molt contenta amb el meu grup.
Hem estat treballant en la taula i hem aconseguit acavar bé totes les columnes. A més, Luis ens havia afegit una per a millor enteniment, on posa la gravetat en relació per poder entendre el percentatge.
Les ecuacions de la taula les hem posades fent referència a els valors de celes de l'altre full, amb Plantilla!(nom de la cela), inclus hem agut de anclar-les (Plantilla!$lletre$numero)
Després de treballar ben be en les transformacions de mesures de kilòmetres a metres i de hores a segons, hem aconseguit que quede bé i done resultats que creem lògics. el proxim dia deuriem comprobaro amb llapisera, paper i calculadora com tota la vida per assegurar que totes les ecuacions estan ben fetes.
També l'hem donat aparença a la taula, i a quedat realment prou bé.

Mentre Sara posava les ecuacions i jo comparava amb els companys i corregia els errors, Luis anava fent les gràfiques, que ja estan també. Ha utilitzat un molt bo recurs. Ha possat el color de les grafiques igual que la columna que representa, per a donar sensació de sencillesa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario