23 de noviembre de 2011

Tir o llançament parabolic

Ahir vam comença el nou treball, que Ricardo ha compartit amb Luis, en nostre responsable, i ell amb nosaltres.

Jo he ceat un document que he enviat a Sara i Luis (a Luis una mica més tard perquè havia posat malament el e-mail i no ha dit res), i l'hem nombrat finalment llançament parabòlic compartit. Ahir varem començar l'estructuració, però no donà temps a molt més. Hui hem continuat i finalment ja tenim les dades i alguns càlculs amb format i estructura (potser la tornem a canviar, però).
Al quadre de les dades hem utilitzat una estructura de taula. S'ha d'introduir el valor de l'angle en graus i el calcula a radians, el de l'altura inicial a metres, i el de la velocitat a metres/segon, i calcula a km/hora (encara que ara estic pensant que aquesta mesura seria millor al contrari). Hem escollit tons blaus per al format. Així podem comprovar les celes combinades.
A la taula, després de provar moltes noves estructures per ser originals, hem trobat aquesta que ens ha agradat, encara que es poc clara, i l'hem clarificat emprant els colors. ara pareix que ja s'enten prou bé. A més, hem ficat les ecuacions de voy i vox. Hui, mentre Luis treia totes les fòrmules, Sara i jo hem fet un problema de tirs parabolics per ficar-nos en materia i comprendre les ecuacions que anem a ficar. La campana ha sonat quan començavem a transformar els valors que en habia donat en les graelles uqe cal posar al document. Demà acavarem aquesta taula, que encara que pareix simple, es prou complicada.
Altra cossa a destacar es l'aparicio de n a la condició del temps, (n=1), sugerida per Ricardo i que no entenem molt. demà preguntem i ja l'explique.

No hay comentarios:

Publicar un comentario