7 de diciembre de 2011

Notes

Hui hem avançat prou el treball de Notes. Aparentment no es nota massa, pero estructuralment, hem fet quasi el treball més complicat. Hem format dos equips. Mentre Lluis posava els complicats if de les calificacions, Sara i jo intentavem fer el gràfic. Per açò, necessitavem una taula; però com?
Primer hem ficat a un nou full la columna de les notes d'avaluació. A la fi hem pensat de ficat una altra columna al costat per redondejar-les, perquè al principi intentavem fer totes les formules seguides. Amb el redondeig, hem aconseguit arrivar a la condició de contar. Al final hem fet una nova taula amb els valors de notes possibles (1, 2, 3, 4...), i una altra amb el reconte de la quantitat que hi ha de cada nota. Amb aquestos valors hem mirat de fer la gràfica. Quan ja pensavem que estava bé, ens hem adonat que no era com els valors corresponien. La grafica ens donava moltisims colors diferents, i es suposa que sols tindria que haver dos sectors: els aprovats i els suspesos. El proxim dia ho mirarem millor.


Hui hem tingut un problemeta. Hem trovat un alumne que estava possat diferent als fulls. Al primer full es deia Barcelona, Francisco; mentre que al segon i tercer, Villar, Francisco. L'hem  deixat con Villar, Francisco, després de trencar-nos el cap buscant el error que trovavem a les notes, que no corresponien als alumnes que tocaven.

No hay comentarios:

Publicar un comentario