14 de diciembre de 2011

Nou treball

Ara anem a fer un nou treball on hem de ser creatius i original. Es tracta de fer un relat digital narrat, amb imatge, veu i musica. La classe de hui era per mirar exemples i començar a fer-se una idea de com anem a fer-ho cadascun. Ja no anem a treballar en grups, sino individualment. Les condicions del treball son les següentes:


__________
Debes crear un relato digital a partir de imagenes, musica y tu voz narrando.
etiquetas: 2, relato digital, fotos narradas o movie maker o audacity(dependiendo de cual hayas usado en la sesion
El DS o relato digital consiste en narrar o contar una historia apoyado de material audiovisual, en este caso el relato que teneis que crear puede estar basado en un suceso que os haya ocurrido, en algún hobby vuestro y porque os gusta, en un viaje especial que hayais hecho, mi grupo de amigos y porque lo somos, en unas fiestas especiales para vosotros, en una historia real o no, ...
Se trata de hacer un relato digital utilizando imágenes que tengan que ver con la historia que quieres contar, musica y vuestra voz narrandolo.
Para ello utilizareis fotos narradas, windows movie maker, audacity, photo peach, ...
La duración será de 3 minutos.

__________


He pensat en fer un relat d'un robatori al famos programa de televisió "Atrapa un millón". El relat estaria enfocat dins de la vida d'un agent d'operacions especials que investiga el cas. El format d' imatges i l'estil estaria basat en series i pel·licules policiaques.
Aquesta idea m'agrada prou, però trove alguns problemes. Per començar, no se m'ocorreix cap forma de fer el robatori per que siga interesant e inesperat. He pensat en fer com si el lladre fossi un concursant i amb un truc va canviant els billetsvertaders per uhns altres falsos, però es una idea prou dificil i surealista. Un altre problema es la dificultat per fer imatges amb l'escenari del plató de televisió, que haurien d'estar totes editades i la qualitat no seria prou bona.
En definitiva, que vaig a pensar altres idees més accesibles però no m'agradaria conformar-me amb una altra menys original.
Altres idees que no em disgusten per fer el relat son, una historia de amor, una poesia o silimar, tractar un tema en general, alguna cosa relacionada amb la fisica... o una altra historia més simple.
Ho consultaré amb el coixí!
PD: Estrene etiqueta: Relat Digital

No hay comentarios:

Publicar un comentario