6 de octubre de 2011

Planetes

Ahir començarem un nou treball amb el programa de presentacions on-line Prezi. El treball es per parelles. Jo vaig amb Sara. El tema del treball sòn els diferents sistemes planetaris al llarg de la història. Esta tot explicat al blog del col·legi: http://salesianasinformatica.blogspot.com/2011/10/prezi-2.html
Açò important d'aquest treball és que el Prezi es un programa que permet treballar a varies persones a la matetixa vegada, des de diferents ordinador pero a la mateixa presentació. Amb una invitació per hotmail que disposa el programa, Sara mha convidat a trebalar la presentació creada al seu ordinador.
Ahir li posarem estil: el fons blau, les lletres amb diferents fonts i colors. Jo vaig escollir les fonts, i Sara el color.
També afegirebm imatges dels cientifics que trobaren canvis més importants als models planetaris.
Hui hem començat el glogster, ja que no ens permetia treballar les dos a la mateixa vegada al prezi. A la fi ens ha deixat, però tornant a enviar una altra invitació. Ja hem posat les imatges i noms als marcs al Glogster, així com el titol. Hem escollit un fons, però no ens agrada molt. El canviarem però no voliem perdre temps en aixó encara. La setmana que ve continue contant.

No hay comentarios:

Publicar un comentario