24 de octubre de 2011

Concluïnt

Hui hem fet moltes cossetes, encara que no parega. Anirem per parts.
L'altre dia vam gravar un vidio amb la conclussió del tema al projecte. La nostra idea era curtar-lo amb el corel, programa treballat el curs passat. En un principi el vidio durava 49 segons, però els primers i el ultims no eren vàlids i haviem de curtar-los. L'he pujat al youtube a ma cassa i a classe l'he descarregat. He trobat a la fi un ordinador amb corel i l'he opert de llocs de xarxa. Al pujar-lo al corel, el vidio es reduia a 24 segons: la resta es curtava. Ricardo m'ha ajudat amb idees per a poder fer-ho i, a la fi mentre jo treballava a altres cosses me l'ha pujat al movie, on l'he recurtat prou facilment també, encara que no m'enrecordava.
Mentre, Sara treballava en el Glogster. Després de molts moltissims canvis ha aconseguit donar-li un altre aspecte molt més dinamic i que per fi pareix "el cartell de la pel·lícula". M'ha agradat molt com ha quedat finalment. A més, al quadre de baix que posa "Per trobar més informació..." te un hipervincle al link del prezi.
Al prezi he editat detalls com el requadre d'Aristarco de Samos, que no m'agradava molt l'organització.

Hem afegit el vidio més gran que qualsevol requadre ja recurtat i introduit pel titol en morat: "Com a comclusió..."
També hem canviat les imatges que haviem possat dels models per aquestes editades sense text que van arreglar l'altre dia amb el paint.

A més, hem editat la presentació de les lleis de Kepler i 'hem millorada una mica més. Aquesta pareix que la definitiva.
Per ultim hem posat els noms. Es la primera volta en el treball que canviem l'orientació de la pàgina. els noms estan situats dalt del marc del vidio en xicotet i a l'inrevés.

No hay comentarios:

Publicar un comentario