24 de enero de 2012

Data d'entrega

Hui ha sigut un dia horrible. Quan per fi estava muntant el Movie Maker, amb una imatge inicial d'una eixida de Sol a la citat. L'he posat de titol "La llibertat de Viure". La veritat es qeu pense que es el titol més encertat. Després comença la musicai els videos. Es tot molt ràpid i descompassat. Massa ràpid. A més, el video dura 2. 50. La veritat no em val la pena tanta rapidesa per que no em dure definitivament els tres minuts. Però bo es masa tard i no es pot fer res. Son els error tipics d'ultima hora.
El pijor problema de hui es que, sense pensar-ho molt, he guardat l'audio muntat i el movie a l'escriptori. Quan estava ja acavant el movie, m' ha passat el pitjor que em podia passar. S'ha bloquejat l'ordinador i s'ha caigut. He perdut tota la feina de hui.
Per sort, Ricardo m'ha donat l'oportunitat d'entregar el video en .avi demà, a primera hora. Tindre que fer-ho a cassa.
Gracies!!!

Hui mentres tant, hem començat l'ultim treball de l'avaluació, que es per grups de tres. El mateix grup que altres vegades: Sara, Luis i jo. Tracta de fer un informe sobre les relacions dels alumnses i professors via internet. Luis i Sara, en consideració amb mi, han començat a preparar-ho ells dos. Han començat per escriure uan enquesta per preguntar divendres de les relacions entre alumnes i professors.

Informe sobre comunicación e intercambio de información entre el profesorado y el alumnado (CIIPA)
Debéis elaborar un informe utilizando googledocs (documento, presentación, hoja de calculo, etc.) sobre las CIIPA que les gustaría a los alumnos de bachillerato.
Para ello podéis buscar información en internet sobre ambientes educativos virtuales (mooddle, …), google apps,  itunes U, wikis, blogs, RSS, mail, foros, chats, pizarras virtuales (scriblink), googledocs, etc.
Podéis entrevistar y encuestar a alumnos de bachillerato para recabar información.
Podéis … lo que se os ocurra.
Etiquetas: 2, googledocs, CIIPA

No hay comentarios:

Publicar un comentario