29 de enero de 2012

La llibertat de viure

Revisant el blog, m'he adonat que, pot ser, no s'entenga del tot la història que narre al relat digital. Per això he pensat fder aquesta entrada per explicar-la una mica.
Comença amb una eixida de sol a la ciutat. Amb el titol, entra la musica. La primera escena narra la història d'un home, que per anar a treballar, per exemple, utilitza el cotxe, i fe un recorregut curt. Canvia la musica per donar part a la segona escena, on es situen a un bar un parell d xicons que van a prendre unes cervesses. Mentre estan al bar, l'un parla pel telefon, i l'altre per missatges. Continua amb la tercera escena, a la qual una mare i la seua filla van de compres. La filla vol comprar-se unes botes de marca molt cares, i prefereix gastar-se els diners en elles i no berenar, perque a la mare no li restaria gens. Quan estan en la caixa a pagar, canvia la imatge i el ritme de video. He emprat un embolic de fotografies per intentar crear una sensació d'alegria. A partir d'aquesta escena, amb musica molt més animada, comencen les altres escenes de nou, amb musica mes alegra. Primer un negre, tras el qual apareix la escena de la mare i la filla. La filla canvia d'opinió, i les dos van a comprar unes botes més barates i berenen juntes. Després, de nou la escena de l'home uqe va a treballar amb el mateix principi. quan arriva al cotxe, es para i continua andant. He possar unes transicions de flors, que representen la natura que veu l'home al utilitzar les cames com mitja de transport per a aquest recorregut curt que sempre fa en cotxe, i que no descobreix de veritat. Per ultim, la ultima escena al bar. Els nois es miren i al moment, es donen compte de que prefereixen estar parlant i disfrutant de la seua mutua companyia, i guarden els movils. L'ultima fotografia es el sol ponent-se a la ciutat.
Amb aquesta explicació espere que s'antenga millor el video i totes les actualitzacions del blog al llarg de la seua creació.

No hay comentarios:

Publicar un comentario